

PROGRAM

Georgia Society for Histotechnology 2025 SUMMIT

May 2-4, 2025



Hilton Garden Inn by Hilton

1500 Bradley Lake Blvd, Columbus, GA 31904

FRIDAY, May 2, 2025

ROOM A ROOM B

12:00pm-4:00pm
#1: A Guide to passing the HT/HTL Certification – Ely #2: IHC- Andrew Lisowski, MS, HTL (ASCP), Epredia - 1 hour

Klar, MS, HTL(ASCP), CSU - 4 hours 1:00pm-2:00pm

ir, MS, HTL(ASCP), CSU - 4 nours 1:00pm-2:00pm

#3: IHC- Andrew Lisowski, MS, HTL (ASCP), Epredia - 1 hour

BREAK: 2:00pm-2:30pm

2:30pm-3:30pm #4: ?-Steve Westra 3:30pm-4:30pm #5: ?-Nirmal Joshee

VENDOR RECEPTION: 7:00pm-9:00pm in Vendor Exhibit Hall

SATURDAY, May 3, 2025

ROOM A ROOM B

8:30am-10:00am 8:30am-10:00am

#6: It's a Small, Small World - microorganisms, the special #7: Quality in Histology Laboratory-Carl Sagasser, MBA, BS, HT

Stains to identify them, etc-M. Lamar Jones, BS, HT/HTL(ASCP)- (ASCP), Quest Diagnostics-1.5 hours

1.5 hours

ROOM A

BREAK: 10:00am-10:30am in Vendor Exhibit Hall

10:30am-12:00pm 10:30am-11:30am

#8: Tissue Processing Basics-Michelle Bell, HT/QIHC(ASCP)- #9: Cervice

Milestone Medical-1.5 hour

#9: Cervical Cancer Prevention-Evolving Strategies and Diagnostic Solutions – Tammy Maury, HTL, Senior

Pathology Solutions Specialist-Roche/Ventana-1 hour

Awards Luncheon: 12:00pm-2:00pm

2:00pm-5:00pm 2:00pm-3:30pm

#10: IHC Wetlab-Kimya Jones- 3 hours **#11:** Identification of Pigments and Minerals- M. Lamar Jones, BS,

HT/HTL(ASCP)-1.5 hours

BREAK: 3:00pm-3:30pm in Vendor Exhibit Hall

3:30pm-4:30pm

#12: Financial Preparedness - Celia Brooks,

Epredia - 1 hour **4:30pm-5:30pm**

#13: Andrew Lisowski, MS, HTL (ASCP), Epredia - 1 hour

General GSH Membership Meeting: 5:30pm-6:30pm

SUNDAY, May 4, 2025

ROOM B

8:30am-9:30am 8:30am-9:300am

#14: Tissue Identification- Dr.Christine' Rigsby, PhD, MGA #15: Leadership Bootcamp 101- Michelle Bell, HT/QIHC(ASCP)-

Milestone Medical-1.0 hour

BREAK: 9:30am-10:00am in Vendor Exhibit Hall

10:00am-11:00am 10:00am-11:30am

#16:Large Animal Necropsy-Norba Targa-AD, Pathology Projects, Boehringer Ingelheim Animal Health USA -1 hour

#17: Take Your Frozen Section Game to the Next Level: Wetlab-Michelle Bell, HT/QIHC(ASCP)-1.5 hour